SingaporeInstantBooking.com - Video je King. Nabavite profesionalno proizvedeni videozapis za korištenje na svojoj web-lokaciji ili društvenim medijima. Povećajte ekspoziciju dramatično za video koji je prilagođen hoteli i hosteli

Nema sumnje da je video marketing presudno važan za vaš hotel, hostel ili boutique smještaj. Ali zašto? Videozapis može povećati broj rezervacija na vašoj web-lokaciji i rezervirati web-lokacije za 80%. Također povećava angažman kupaca, povećavajući do 50% brži rast prihoda. Društveni videozapis generira 1200% više dionica nego tekst i slike u kombinaciji.

Pristupačni videozapisi za hotelski marketing

S statistikom poput ove ne možete zanemariti videozapis za svoju tvrtku.

Dobijte promotivni video za vaš hotel, hostel ili drugi smještaj danas. Instant World Booking sada nudi ovu jedinstvenu i pristupačnu uslugu. Dobivate videozapis po mjeri, s modernim značajkama dizajna, koji ćete koristiti za vlastite marketinške napore. Predstavite svoje najbolje usluge i pogodnosti za potencijalne klijente. Koristite ga na svojoj web-lokaciji, društvenim medijima ili bilo gdje gdje želite promovirati svoj smještaj. Bez marketinškog videozapisa, jednostavno se ne možete učinkovito natjecati na današnjim društvenim medijima ili na adekvatan način doprijeti do izuzetno važne milenijske populacije klijenata. Pogledajte naše demonstracije u nastavku. Iznenadit ćete se koliko će vaš personalizirani videozapis biti pristupačan. Samo nas kontaktirajte.

Započnite s vlastitim videozapisom?
Kontaktirajte nas

  • Uključivanje videozapisa na odredišnu stranicu može povećati stopu konverzije za 80%
  • Tvrtke koje koriste video uživaju 41% više web prometa od pretraživanja nego ne-korisnici
  • Sam Facebook stvara svaki dan 8 milijardi prikaza videozapisa.
  • Postovi videozapisa na Facebooku imaju organski doseg od 135% u odnosu na fotografije
  • Nakon gledanja videozapisa, vjerojatnije je da će 64% korisnika kupiti online
  • Gledatelji zadržavaju 95% poruke koju gledaju u videozapisu, nasuprot 10% prilikom čitanja
  • Video u e-pošti dovodi do povećanja stope klikova za 200-300%

Izvor: Forbes.com

Dobijte promotivni video za vaš hotel, hostel ili drugi smještaj danas

Odabirete temu za svoj video, za najbolju prezentaciju vašeg jedinstvenog smještaja, pogodnosti i lokacije. Vaš videozapis obično traje od 2 do 5 minuta (Savjet: najkraći videozapisi traju oko 2 minute i dobivaju najviše posla). Konačni videozapis nalazi se na stranicama profila vaše nekretnine na našoj širokoj mreži web-lokacija za putovanja. To za većinu svojstava obuhvaća više od 300 pojedinačnih web-stranica s vašim sadržajem videozapisa i profila, što je značajno. Također se trajno prikazuje na našem kanalu usluge YouTube. Također ćemo promovirati vaš videozapis na svim kanalima društvenih medija. Konačno, dobivate i kopiju videozapisa za vlastitu i komercijalnu upotrebu.

Pogledajte naše marketinške demo video zapise

Ponekad slika vrijedi tisuću riječi. Svaki demo predstavlja uzorak promotivnog videozapisa. Ovi demo prikazi prikazuju snagu prilagođenog videozapisa proizvedenog samo za vaš hotel.

Demo # 1
Demo # 2
Demo # 3
Demo # 4
Demo # 5
Demo # 6
Demo # 7
Demo # 8

Airbnb i videozapisi u butik stilu

Ovo su primjeri promotivnih videozapisa za Airbnb, apartmane i boutique-style smještaj.

Demo # 9
Demo # 10
Demo # 11

Videozapisi u stilu hostela

Ovo su uzorci promotivnih videozapisa za hostele i smještaj u hostelskom stilu.

Demo # 12
Demo # 13
Demo # 14
Demo # 15
Demo # 16
YouTube kanal

Za više demo snimaka i videozapisa Instant World Booking, pogledajte naš YouTube kanal.

Započnite s vlastitim videozapisom?
Kontaktirajte nas

Naša usluga marketinga društvenih medija za hotele i hostele savršena je dopuna našoj video produkciji. Saznajte više o našim drugim uslugama.

Više usluga